''De Shellflats'' in de Voorhof te Delft

In deze opvallend groene wijk, zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, uitvalswegen en winkels vindt men een vijftal flatgebouwen welke in opdracht van Shellpensioenfonds rondom 1972/1973 zijn gebouwd. Het betreft hier de gebouwen aan de J.J. Slauerhofflaan, Jan Campertlaan, Aart van der Leeuwlaan (even hoge en lage nummers), Adama van Scheltemaplein.

Alle gebouwen zijn uitgevoerd als portiekflats, dat wil zeggen dat men geen galerij voor de woningen langs heeft lopen. Vanuit de lift komt men op de overloop met slechts twee voordeuren van de op die verdieping gelegen woningen. De appartementen op de 1e woonlaag zijn uitgerust met een zeer riant balkon van ca. 25m2, de appartementen op de verdieping 2 tot en met 12 zijn voorzien van uitstekend balkon van ca. 3.00x3.00m.

Met uitzondering van de Aart van der Leeuwlaan (even lage nummers) vindt men in de overige gebouwen ruim opgezette 3-kamer, 4-kamer en 5-kamer woningen. De 5-kamerappartementen zijn er in twee varianten, te weten met één badkamer en met twee badkamers. Aart van der Leeuwlaan (lage nummers) is uitgerust met enkel 4-kamer woningen, ook in dit complex vindt men de variant met twee badkamers. De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van respectievelijk 92m², 103m² en 123m².

Voor alle gebouwen geldt dat op de begane grond de kelderbergingen te vinden zijn, hoewel wisselend van afmeting toch allemaal ruime bergingen.

Voor ieder complex geldt een maandelijkse bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren, deze bijdrage is inclusief voorschot stookkosten en warmwaterverbruik, reserveringen voor (groot) onderhoud gebouw en onderhoud liften, schoonhouden van alle gemeenschappelijke ruimtes, glazenwasser en huismeester.

In opdracht van de grooteigenaar, de BV Nederlandse Woningfinanciering Maatschappij, verkopen wij de flats die leeg komen vanuit de verhuur, dit zorgt voor een constante stroom van beschikbare woningen. Uiteraard weten de particuliere eigenaren in deze gebouwen ons ook goed te vinden voor de verkoop van hun eigen, vaak gemoderniseerde woning. Dat komt doordat wij over een groot potentieel aan mogelijke kopers voor deze plezierige woningen beschikken.

De woningen die beschikbaar komen kunnen eveneens opnieuw verhuurd worden.

Indien u ook geïnteresseerd bent in één van deze woningen dan kunt via ons inschrijfformulier op de website uw gegevens achterlaten en zodoende wordt u gedurende de periode van 1 jaar kosteloos op de hoogte gehouden van de woningen die in verkoop of verhuur zijn gekomen en die aan uw wensen voldoen.

Mocht u plannen hebben om uw huis te verkopen, bel of mail gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak met telefoonnummer 015-212 64 26 of info@hofvandelft.nl