Woning verhuren

Ook voor het verhuren van woningen, voor lange of korte termijn kunt u uitstekend bij ons terecht.
Loopt de verkoop van uw huidige woning niet zoals had gehoopt, dan is verhuren mogelijk een optie. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden voor verhuur.

Samen bespreken we uitgebreid wat de mogelijkheden zijn, maar we bespreken ook de mogelijke risico’s en geven u dan een weloverwogen advies.

Ziet u op tegen de administratie en het geregel rondom de verhuur van uw woning. Dat hoeft niet, voor een redelijk bedrag per maand nemen wij het beheer van de verhuurde woning van u over. Wij zorgen dan onder andere voor de incassering van de huur, wij zijn het aanspreekpunt bij klachten en uit te voeren herstelwerkzaamheden.

Wat kunt u van ons verwachten bij de verhuur van uw woning?
  • Wij komen graag bij u thuis langs om uw huis te bezichtigen en zeer zorgvuldig te beoordelen. Daarbij wordt rekening gehouden met de ligging, grote van de vertrekken, de staat van onderhoud, niveau van afwerking en de sfeer van het huis. Op basis van deze zaken worden de goede verhuurargumenten voor u op een rij gezet en de huurprijs vastgesteld.
  • Er wordt een fraaie en uitgebreide brochure van uw woning door ons gemaakt. Tekeningen, mooie foto’s, een pakkende aanbiedingstekst en overige informatie van uw woning horen daar natuurlijk in.
  • De presentatie van uw woning is zeer belangrijk. Natuurlijk adviseren wij over best mogelijke presentatie van uw huis om zo het meest uit de bezichtiging te halen.
  • Meer dan veertig jaar aan ervaring in de huizenmarkt in Delft en omgeving, twee gecertificeerde NVM makelaars/taxateurs die de potentiële huurder rondleiden in uw huis tijdens de bezichtigingen.
  • Dan op zoek naar de huurder. Via een opvallende etalage in het centrum, onze eigen etalage, diverse websites zoals hofvandelft.nl, funda.nl, starcq.nl, marktplaats.nl, een (verlicht) te huur bord aan huis, advertenties in de Delftse NVM Makelaarskrant en een Open Huis brengen wij uw huis onder een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht.
  • De potentiële huurders worden door ons zorgvuldig gescreend. De door hen aangeleverde gegevens worden te allen tijde gecontroleerd om zo eventuele problemen voor te blijven.
  • De verhuur wordt afgerond, door alles vast te leggen in een professionele huurakte en deze spreken we met u door.
Wilt u meer informatie? Of wilt u ons direct inschakelen bij de verhuur en/of beheer van woning? Neem dan contact met ons op.